Det börjar närma sig skolavslutning. Vi har förstås några veckor kvar att ägna oss åt skolarbete, men tiden går fort och det närmar sig flytt.

Skolavslutning firar vi tillsammans på skolgården i Rönnäng 12/6 kl 18.

Vi inleder avslutningen med musik och sång av alla klasserna och därefter arrangeras det kaffeförsäljning, lotterier, fiskdamm mm

Eftersom det i år inte blir någon vårkväll uteblir ett tillfälle då föräldraföreningen brukar få in en stor summa pengar som finansierar kommande lägerskola. Detta tillfälle tar vi igen vid skolavslutningen, då det verkligen är upplagt för att fira att vi är tillbaka i Rönnängs skola.

Ansvarsfördelningen för samtliga klasser:

Förskoleklass: Fiskedamm

Åk 1: Kaffe och kakförsäljning

Åk 2: Försäljning av korv med Bröd

Åk 3: Lotteriet

Åk 4: Popcornförsäljning eller liknande.. Åk 4 har också med sig termosar med kaffe och Te till Åk 1 och dess fikaförsäljning

Åk 5: Lotterihjul

Tillsammans med föräldraföreningen vill vi redan nu ”flagga” för vad som är på gång den 12/6, men mer information kring ovan ansvarsområden kommer längre fram i vår till respektive årskurs.

Jag vill även passa på att berätta att jag nu har tillträtt som rektor för Rönnängs skola. Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i utvecklingen av vår skola och ett fortsatt gott samarbete med er föräldrar och elever.

Bästa hälsningar Lena Jannesson


Prenumerera på nya blogginlägg